Hibridna sončna elektrarna za podjetja

sončna elektrarna za podjetja

Hibridni sistem za podjetja

  • Baterija kapaciteta 102,4 kWh, inverter moči 50 kW.
  • Vrhunski sistem vse v enem (baterija in inverter) – Austa. Primerna je za komercialno in industrijsko uporabo, odlikuje jo modularna osnova.
  • Popolnoma integrirana rešitev: hibridna sončna elektrarna za podjetja z lastnostmi, ki prepričajo. Vaš odvzem električne energije iz omrežja je minimalen ali nič.
  • Enota omogoča, da je vaš poslovni objekt preskrbljen z električno energijo tudi, ko te v omrežju zmanjka. Omogoča tudi priklop agregata, s katerim se neodvisnost od električnega omrežja še dodatno poveča.
  • Sistem je mogoče postaviti zunaj, saj ima vgrajeno gretje in hlajenje (delovno območje: od – 25 do +60 stopinj ; ip65)
  • Sistem je mogoče dograditi z do 20 zaporedno vezanimi kompleti
  • Vsak sklop baterij v sistemu ima svoj gasilni aparat

Prednosti sistema

Izraba cenejših časovnih blokov/tarif

Menedžment upravljanja

Rezanje konic

Nemoteno delovanje podjetja in proizvodnje v času izpada električne energije

Shranjevanje viška proizvedene električne energije

Pregled proizvodnje in porabe energije prek aplikacije

Diagram rešitve

Zakaj hibridna sončna elektrarna za podjetja?

Poraba električne energije v poslovnih objektih nenehno narašča. Če želite, da vaše podjetje ustvarja znatne prihranke pri stroških za električno energijo, se odločite za zanimivo pridobitev, ki smo jo kot eno prvih slovenskih podjetij lansirali na slovenski trg. To je baterija Austa, ki nudi vrhunsko, popolnoma integrirano rešitev tudi za komercialno in industrijsko uporabo. Takšna sončna elektrarna za podjetja je zasnovana modularno in združuje vse, kar potrebujete za nemoteno proizvodnjo ter rabo električne energije.

Kakšne so torej koristi, ki jih prinaša tovrstna sončna elektrarna za podjetja? Obnovljivi viri energije so prihodnost, česar se vse bolj zavedamo. S tem, ko podjetje oziroma poslovni uporabnik vlaga v obnovljive vire, lahko znatno zniža svoj okoljski odtis in pokaže svojo zavezanost trajnosti, kar se pokaže tudi na prepoznavnosti in ugledu. Sončna elektrarna stroške podjetja za električno energijo prepričljivo zmanjša, pri čemer lahko podjetjem na pomoč priskočijo tudi nepovratna sredstva. Sončna elektrarna za podjetja je zagotovo finančno privlačna naložba, pri čemer se vse bolj zavedamo, da gre za dolgoročen in stabilen vir energije.

V številnih podjetjih se največ energije navadno porabi čez dan, kar se lepo ujema s proizvodnjo same sončne elektrarne. Kaj pa ponoči in ob oblačnih dneh? Predstavljamo vam popolno rešitev, ki bo poskrbela, da bo vaš poslovni objekt z lastno energijo preskrbljen tudi ob neugodnih urah. To je hibridna sončna elektrarna za podjetja, ki je zasnovana tako, da v eni napravi združuje kvalitetno baterijo ter razsmernik. Električno energijo, ki je ne boste porabili, boste tako lahko shranili za kasnejši čas, v primeru izpada pa lahko na napravo priklopite tudi ustrezen agregat.

Kaj je dobro vedeti?

Tako imenovana hibridna sončna elektrarna je nekakšna mešanica klasične sončne elektrarne, pri kateri viške proizvedene električne energije oddajate v omrežje, in otočne elektrarne, ki z distribucijskim omrežjem ni povezana. Hibridna elektrarna poleg solarnih panelov vključuje tudi razsmernik (inverter) ter hranilnik (baterijo), da lahko električno energijo shranjujete in jo porabite v delu dneva, ki ni osončen. Sončna elektrarna za podjetja, ki vam jo predstavljamo, združuje oboje – tako inverter kot baterijo, pri čemer lahko baterije vežemo tako, da so bodisi priklopljene na obrežje bodisi ne. Sistem vam strokovno namestimo tako, da znamo doseči maksimalno izhodno moč na inverterju (1 MW) ter največjo kapaciteto baterije (2 MWh). Tako lahko vaš poslovni ali industrijski objekt postane manj odvisen od omrežja, pri vsem skupaj pa naj omenimo še eno prednost, ki je možnost priklopa agregata v primeru dolgotrajnega izpada.

Tudi hibridna sončna elektrarna za podjetja vam omogoča pridobitev nepovratnih sredstev. Za sončne elektrarne, ki imajo vgrajen tudi hranilnik električne energije, je višina sofinanciranja še posebej visoka, prav tako je pomoč še posebej visoka za mala in srednje velika podjetja. Če želite izvedeti več o subvencioniranju, smo vam na voljo za dodatna pojasnila. Prepričani smo, da sistem Austra ESS Cabinet, ki ga nudimo, v vsakem primeru predstavlja varno in ekonomsko upravičeno investicijo za vaše podjetje!

Pri Sončnih sistemih imamo na voljo vse za vgradnjo in zagon sončne elektrarne. Hibridna sončna elektrarna za podjetja, ki vam jo predstavljamo, je sestavljena iz sistema, ki vključuje inverter in baterije, ter seveda iz sončnih panelov, ki jih imamo ves čas na voljo. Integriran sistem EMS omogoča nadzor in upravljanje na daljavo, baterije pa vsebujejo posebne celice z dvojno zaščito pred požarom, kar priča o njihovi kvaliteti. Enota je preprosta za namestitev in vzdrževanje ter predstavlja varno ter učinkovito investicijo. Pri nas boste na enem samem mestu dobili vse, kar potrebujete za prehod v zeleno prihodnost. Z veseljem bomo vaš partner pri zagotovitvi čim višje energetske samozadostnosti – tudi, če ste poslovni uporabnik. Hibridna sončna elektrarna za podjetja je v številnih primerih vrhunska odločitev, zato vas vabimo, da stopite v stik z nami in nas povprašate po dodatnem nasvetu. Potrudili se bomo, da boste z našimi rešitvami več kot zadovoljni.

Izdelek je bil dodan v košarico!: