Klime in prezračevanje

Klimatske naprave za vaš dom

1024px-Toshiba_logo.svg

Za lažjo izbiro optimalne notranje naprave si lahko v nadaljevanju ogledate podrobne informacije o obliki in funkcijah posameznih naprav. Kombinirate jih lahko skoraj poljubno.

EKO energija

SISTEMI KLIMATIZACIJE NAM OLAJŠAJO ŽIVLJENJE.

Sistem klimatizacije obogati vsakdan. Ob prijetni temperaturi in
optimalni vlažnosti zraka se vsi v hiši počutijo dobro. Dodelan filtrirni
sistem prečisti zrak ter tako ščiti prostor pred finim prahom in alergeni.

V bolj vročih predelih sveta so sistemi klimatizacije tudi v stanovanjskih prostorih že dolgo nekaj običajnega – in to z dobrim razlogom. Če porabite manj energije za uravnavanje telesne temperature, vam je več ostane za druge stvari: potrpežljivost z otroki, dostopnost v odnosu s partnerjem ali večjo sproščenost v prostem času.

Povezava med visokimi temperaturami in težavami s krvnim obtokom je znano dejstvo. Pri tem pomagajo sistemi klimatizacije. S premišljenimi filtrirnimi sistemi in sistemi za čiščenje zraka iz zraka odstranjujejo vonjave in ga osvežujejo. Tako zmanjšajo količino alergenov ter nevtralizirajo viruse in bakterije.

Kdor dela od doma (naj gre za pisarniško delo, hišna opravila ali šolske naloge), dobro ve, da se storilnost in sposobnost koncentracije ob visokih temperaturah močno zmanjšata. Pri temperaturi 33 °C so vrednosti za kar polovico manjše kot pri idealni temperaturi, ki je približno 24 °C. Hvaležni vam ne bodo samo otroci pri opravljanju domačih nalog.

Neprespane noči in preznojene postelje so ena od neprijetnih posledic vročih poletnih noči. Naše klimatske naprave so izjemno tihe in vas ponoči ne bodo motile pri globokem in mirnem spancu – za sproščene dneve in noči.

NAŠA OBLJUBA:

ZANESLJIVO DELOVANJE IN ČIST ZRAK.

Sistem klimatizacije mora biti neopazen.
V prostorih ne sme biti neprijetnega
pihanja zraka ali motečega hrupa.
Delovati mora brezhibno in nemoteče.

Naprave višje vrednosti ponujajo dodano
vrednost v treh dimenzijah: večja energetska
učinkovitost, manjši hrup in še
učinkovitejši sistem za čiščenje zraka. V
tem se razlikujejo naše serije naprav.

V vročini lahko
storilnost pade
za do 50 %.

Izberite pravo klimatsko napravo za vaš dom

Želim boljšo klimo za moj dom.

Izdelek je bil dodan v košarico!: