Hibridni inverterski sistem

Hibridni sistem

· Moč od 3KW do 50KW

· Hibridni razsmernik + baterija + solarni moduli

· Hibridni razsmernik združuje funkcionalnost razsmernikov priključenih na omrežje in izven njega v eno napravo. BMS- (battery management system) inteligentno upravlja, glede na vašo porabo moč sončnih panelov, kapaciteto baterij in dostopnost električnega omrežja tako, da je vaš odvzem električne energije iz omrežja minimalen ali nič.

· Hibridni razsmerniki omogočajo, da je vaš objekt preskrbljen z električno energijo, tudi ko le te zmanjka v omrežju. Prav tako omogočajo priklop agregata s katerim se neodvisnost od električnega omrežja še dodatno poveča.

Prednosti sistema

Pretvorba moči

Hibridni razsmernik pretvori enosmerno električno energijo, ki jo prejme iz sončnih panelov v izmenični tok za uporabo porabnikom v objektu. Hibridni razsmernik in baterija sta ena naprava, ki vam omogoča shranjevanje električne energije proizvedene s strani sončnih panelov v času, ko ni sončne svetlobe ali električne energije iz omrežja.

Regulacija moči

Odvisno od časa dneva, vremenskih vzorcev in porabe porabnikov v objektu, razsmernik uravnava moč delovanja sončne elektrarne. Hibridni razsmernik uravnava to moč, da zagotovi, da celoten sistem deluje znotraj želenih parametrov.

Nadzor delovanja

Hibridni razsmerniki so opremljeni s programsko opremo za nadzor proizvodnje, porabe in kapacitete baterij. Celotno delovanje lahko spremljate preko zaslona na razsmerniku ali se povežete preko aplikacije na pametnem telefonu. Aplikacija vam omogoča pregled trenutnega stanja, zgodovino proizvodnje in porabe, ter javlja morebitne napake.

Povečanje moči

Hibridni razsmernik s sledilnikom največje moči (MPPT) preveri moč delovanja sončne elektrarne, vaše porabe in napetosti v baterijah. To omogoča optimalno delovanje sončne elektrarne glede na proizvodnjo, porabo in stanje baterij, da deluje z maksimalno močjo in maksimalno možnostjo polnjenja baterij.

Diagram rešitve

Izdelek je bil dodan v košarico!: