Masažni bazeni RotoSpa – vrhunska kakovost

V naši ponudbi najdete štiri modele RotoSpa masažnih bazenov

V sodobnem svetu nenehno iščemo načine, s pomočjo katerih bi omilili posledice stresnega vsakdana. Naravnost nujno je, da si znamo vzeti čas zase in redno skrbimo za svojo sprostitev, splošno počutje ter zdravje. Predstavljamo vam izredno kvalitetne angleške masažne bazene RotoSpa. Odlikujejo jih številne lastnosti, ki blagodejno vplivajo tako na vaše telo kot počutje. Preverite našo ponudbo in se odločite za model, ki vam najbolj ustreza. Vrhunski zunanji masažni bazen za 2 osebi vas že pričakuje!

Orbis

Prostostoječ okrogel masažni bazen Orbis
Primeren za 4-5 oseb
21 masažnih šob
Kapaciteta: 800 litrov
Dimenzija: 1830 mm x 740 mm

Več informacij »

QuatroSpa

Prostostoječ okrogel masažni bazen QuatroSpa
Primeren za 5-6 oseb
26 masažnih šob
Kapaciteta: 1000 litrov
Dimenzija: 2000 mm x 740 mmVeč informacij »

DuraSpa

Prostostoječ kvadratni masažni bazen DuraSpa
Primeren za 5-6 oseb
16 masažnih šob
Kapaciteta: 1050 litrov
Dimenzija: 1990 mm x 1990 mm x 770 mmVeč informacij »

DuoSpa

Prostostoječ pravokotni masažni bazen DuoSpa
Primeren za 2-3 osebe
8 masažnih šob
Kapaciteta: 550 litrov
Dimenzija: 1820 mm x 1210 mm x 700 mmVeč informacij »

  Izberite svoj model in pošljite povpraševanje.

  V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali ponudbo.


  Zakaj so zunanji masažni bazeni RotoSpa najboljša izbira?

  Popolno oazo sprostitve si lahko zagotovite kar v udobju vašega doma. Zunanji masažni bazeni RotoSpa v več različicah so tukaj zato, da vam pričarajo edinstveno doživetje po vaših željah. Vsak masažni bazen iz naše ponudbe se ponaša z zavidljivimi lastnostmi. Poleg splošne kakovosti materialov in izdelave s seboj prinašajo še večjo moč, še manjšo težo, enostavno prenosljivost in še nižje stroške, kar pomeni, da boste za dostopno ceno dobili res vrhunski zunanji masažni bazen, ki vas zagotovo ne bo razočaral.

  Zunanji masažni bazeni RotoSpa so izdelani s pomočjo napredne tehnologije in posebnih materialov, ki skrbijo za energetsko učinkovitost sistema, posebej pa želimo poudariti tudi možnost priklopa izredno varčne toplotne črpalke za ogrevanje ter odlično toplotno izolacijo vsakega izdelka – bazeni RotoSpa toploto zadržujejo dokazano bolje kot drugi primerljivi izdelki. Za segrevanje vode boste tako porabili manj energije, hkrati pa bodo odlične izolativne lastnosti poskrbele, da bo voda v bazenu ostala ogreta tudi čez noč. Vsak masažni bazen iz naše ponudbe ima zelo trdno in obstojno ogrodje, zelo lahek je tako za dostavo kot priključitev, hkrati pa omogoča hitro postavitev. Njegova posebnost je, da lahko vanj natočite tudi slano vodo (ob naknadnem nakupu ustreznega modula) in uživate kot na morju.

  Vabljeni v svet masažnih bazenov RotoSpa – preverite našo ponudbo!

  Privlačen videz bazenov

  Bazeni iz naše ponudbe so na voljo v različnih barvnih kombinacijah, zato ustrezajo prav vsem okusom.

  Oblikovani za udobje

  Naši bazeni zagotavljajo varen vstop in izstop. Imajo elegantno oblikovane sedeže za kar največ udobja.

  Napredna tehnologija

  Izberite vrhunsko angleško kakovost in napredno tehnologijo, ki blagodejno vpliva na vaše telo in počutje.

  Energetska učinkovitost

  Naši masažni bazeni zahvaljujoč A.P.F jedru nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter so izjemno lahki.

  Edini zunanji masažni bazeni v Evropi, na katere je mogoče priklopiti zelo varčno toplotno črpalko (samo 1,6 kW porabe), kar dodatno zniža stroške ogrevanja! Če pa si želite še hitreje povrniti investicijo, pa lahko priklopite še hibridno sončno elektrarno s hranilniki.

  Modeli masažnih bazenov RotoSpa se med seboj razlikujejo po številnih specifikacijah, vi pa se odločite, kateri vam najbolj odgovarja. Masažni bazeni so vam na voljo v različnih oblikah in velikostih. Nudimo vam tudi masažni bazen za 2 osebi. Nekateri modeli so zasnovani za največ tri uporabnike hkrati, spet drugi omogočajo sočasno uporabo šestih ljudi. Ne glede na vašo odločitev boste lahko odslej vsakodnevno uživali v brbotajoči vodi, ki ves čas ohranja svojo čistočo, hkrati pa boste presenečeni nad res nizkimi računi za električno energijo, saj so ti bazeni zasnovani za kar največjo energetsko učinkovitost. Odlikuje jih odlična toplotna izolacija – boljša kot pri drugih masažnih bazenih.

  Temu naj dodamo še izjemno hitro povračilno dobo ob vključitvi hibridne sončne elektrarne s hranilniki energije in toplotne črpalke za ogrevanje. Kar v svojem domu si lahko še danes zagotovite luksuz, ki je veliko več kot le to. Vsak masažni bazen RotoSpa je izredno dostopen, enostavno prenosljiv (ponaša se z nizko težo) in trajnosten (materiali omogočajo stoodstotno reciklažo), v njem pa boste uživali še dolga leta in hkrati skrbeli za svoje dobro telesno ter duševno počutje.

  Izpolnite obrazec in pridobite ponudbo za masažni bazen še danes!

  Predstavitev modela Orbis

  ORBIS

  Masažni bazeni Orbis so ustvarjeni za do pet uporabnikov. Njihova okrogla oblika se prilega vsakemu prostoru, njihov eleganten videz bo prepričal vsakogar. Nudijo tudi nekaj prilagoditev, tako da boste dobili res tisto, kar želite.

  • Primeren za uporabo na prostem.
  • Privlačna LED osvetlitev.
  • Nizki stroški delovanja.

  • Avtomatsko delovanje.
  • Inteligentni Power Smart Spa nadzor.
  • Visoka zanesljivost.

  Predstavitev modela QUATRO SPA

  QUATRO SPA

  Masažni bazen QuatroSpa je okrogle oblike in ustreza do šestim uporabnikom. Navdušuje s svojo ekskluzivnostjo in lastnostmi, ki ga povzdigujejo nad povprečje. Zaupajte nenehnemu čiščenju vode in pametnemu sistemu, ki vas zna razvajati.

  • 26 masažnih šob.
  • Tiha in kvalitetna hidroterapija.
  • Izjemna britanska kakovost.

  • Možnost programiranja obdobij mirovanja.
  • Pametno filtriranje.
  • Visoka zanesljivost.

  Predstavitev modela DURA SPA

  DURA SPA

  DuraSpa masažni bazeni so primerni za do šest ljudi. Vsak trenutek v takšnem bazenu prinaša pridih luksuznega razvajanja tudi sredi mrzle zime. Pričarajte sebi ali drugim nepozabne trenutke in svojo nepremičnino dvignite na neko povsem novo raven.

  • Kapaciteta vode: 1050 litrov.
  • 16 masažnih šob.
  • Kompaktna oblika in velikost.

  • Avtomatsko delovanje.
  • Pametno upravljanje.
  • Visoka zanesljivost.

  Predstavitev modela DUO SPA

  DUO SPA

  Masažni bazen DuoSpa je primeren za dve do tri osebe. Gre za najugodnejšo, a kljub temu razkošno različico masažnega bazena, ki se s svojo obliko prilega še tako utesnjenim prostorom. Odlična izbira za pare, ki prisegajo na romantična razvajanja v dvoje.

  • Nizki investicijski stroški in stroški namestitve.
  • Nizki stroški delovanja in električne energije.
  • Nizka teža (le 90 kg).

  • Avtomatsko delovanje.
  • Pametno upravljanje.
  • Visoka zanesljivost.

  Z nakupom enega od masažnih bazenov RotoSpa boste poskrbeli za vrhunsko in celovito izkušnjo domačega wellnessa. Nudimo vam tudi masažni bazen za 2 osebi. Izbrani masažni bazeni vam bodo pomagali do sprostitve in razbremenili napetosti v vašem telesu. Prepustite se blagodejnim učinkom brbotajoče vode, ki lajša bolečine, odpravlja stres in izboljšujejo kakovost spanja. Zunanji masažni bazen vam bo doma zagotovil vso potrebno zasebnost, seveda pa predstavlja tudi odličen način druženja s prijatelji. Le kdo bi se odrekel klepetu ob sproščujoči vodni masaži in kozarcu priljubljene pijače? Ne nazadnje boste na takšen način dobili možnost, da za svoje zdravje poskrbite bolj, kot ste morda skrbeli doslej. Redna uporaba masažnega bazena bo na vaše počutje in splošno zdravje vplivala več kot pozitivno, na vas je le, da se prepustite vodi, tej življenjski tekočini, in njenim pozitivnim vplivom na človeka.

  Poznate blagodejne učinke namakanja v hladni vodi? Masažni bazeni RotoSpa so zasnovani tako, da lahko vodo ohladijo na osvežujočih deset stopinj Celzija, kar je ravno prav za spodbujanje okrevanja po športnih poškodbah. Potop v hladno vodo zmanjšuje vnetja in bolečine, pospešuje regeneracijo telesa in pomaga k boljšemu spancu. Pospešuje tvorbo dopamina, ki v nas sproža občutke ugodja, zmanjšuje pa tvorbo kortizola, ki ga imenujemo tudi stresni hormon. Uporabniki masažnega bazena RotoSpa poročajo tudi o povečani zbranosti, višanju njihove energije ter bolj urejeni prebavi. Lahko bi rekli, da ta masažni bazen predstavlja kar dva izdelka v enem: vodo lahko ohladi na 10 stopinj Celzija, ali pa jo ogreje na 40 – izkoristite moč hladne ali tople vode ter izboljšajte svoje zdravje in počutje!

  Izberite angleško kakovost, vrhunsko toplotno izolacijo, možnost priklopa varčne toplotne črpalke, preprosto prenosljivost in brezkompromisno udobje. Zagotovite si zasebni wellness po lastnih željah! Če boste temu dodali še priključitev na hibridno sončno elektrarno s hranilnikom energije ter toplotno črpalko, pa smo tukaj mi, da vse to uredimo za vas.

  Izpolnite obrazec in pridobite ponudbo za bazen še danes!