Hišne polnilne postaje za vozila GLOWBOX Platinum

Slovenske hišne polnilnice za vozila so namenjene polnjenju doma. Združujejo izdelavo najvišje kvalitete, moderen dizajn in najvišjo stopnjo električne varnosti ter krmiljenja.

Opis

Slovenske hišne polnilnice za vozila so namenjene polnjenju doma. Združuje izdelavo najvišje kvalitete, moderen dizajn in najvišjo stopnjo električne varnosti ter krmiljenja.

Električne polnilne postaje so izdelane v Sloveniji in namenjene večini evropskih gospodinjstev. Ustvarjene s kar najvišjo stopnjo električne varnosti in nadzora ter vrhunskim dizajnom predstavljajo odlično rešitev za vse, ki stremijo k trajnostnemu načinu življenja.

Polnilne postaje GlowBoxPlatinum postavljajo visoke standarde kakovosti v svoji proizvodnji ter omogočajo prilagodljivost pri oblikovanju. Te postaje integrirajo več sistemov za upravljanje polnjenja (CPO) in ponudnike storitev polnjenja električnih vozil (EMSP). Zagotavljajo tudi visoko raven električne varnosti in nadzornih funkcij, ki se skladajo z vrhunskimi industrijskimi standardi.

Inovativna zasnova GlowBoxPlatinum je oblikovana za vzdržljivost tudi ob intenzivni uporabi, zaradi česar je še posebej primerna za javna parkirišča in podobna okolja. Vključuje široko paleto komunikacijskih protokolov ter dinamičen sistem za upravljanje obremenitve, ki zadovoljuje zahteve sodobnih tehničnih standardov v polnilni infrastrukturi.

Vsaka postaja GlowBoxPlatinum je opremljena z visokonatančnimi merilniki MID, ki zagotavljajo zanesljivo merjenje porabljene energije. Poleg tega vgrajeni sistem za nadzor dostopa RFID dodatno povečuje varnost in učinkovito upravljanje pristopa uporabnikov.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Hišne polnilne postaje za vozila GLOWBOX Platinum”

Material – prašno barvano jekleno ohišje, kaljeno steklo.
Priključek za polnjenje – polnilni kabel z vtičem tipa 2 (5 m).
Zmogljivost polnjenja – do 22 kW (odvisno od konfiguracije).
Komunikacijski vmesniki – RS-485 (opcijsko).
Komunikacijski vmesniki – Ethernet, opcijsko 4G.
Električna varnost – zaščita pred DC napakami.
Delovna temperatura – od -25 °C do 55 °C.
Certifikati – CE in meroslovno potrdilo o skladnosti naprave.
Standardi – 2014/30/EU – CE, IEC 61439/1, IEC 61851, IP55/IK10.

Za več informacij si oglejte LETAK.

Varnostni stebriček za GlowBox s stojalom.
Stojalo za polnilno postajo.
Spiralni kabel zasnovan za urejeno polnjenje brez dodatnega zapletanja kabla.
Podaljšana dolžina kabla za lažjo dostopnost in bolj priročno polnjenje.
Naše polnilne postaje s pametnim merilnikom toka dinamično prilagajajo moč polnjenja, omogočajo največji prerez glavnega napajanja 16 mm² in podpirajo velikosti varovalk do 80 A.
Opremljen je s pametnim merilnikom toka s transformatorji, ki dinamično prilagaja moč polnjenja, da zagotovi optimalno delovanje. Zasnovan je tako, da lahko sprejme glavni napajalni presek, večji od 16 mm², in podpira velikosti varovalk, večje od 80 A.
Prilagodite svojo polnilno postajo svojim željam oz. potrebam vaše blagovne znamke. Možnosti prilagajanja barve ohišja in tiska na sprednjem steklu.