Hišne polnilne postaje za vozila GLOWBOX

Slovenske hišne polnilnice za vozila namenjene polnjenju doma. Združuje izdelavo najvišje kvalitete, modern design in najvišjo stopnjo električne varnosti ter krmiljenja.

Opis

Slovenske hišne polnilnice za vozila namenjene polnjenju doma. Združujejo izdelavo najvišje kvalitete, moderen dizajn in najvišjo stopnjo električne varnosti ter krmiljenja.

Električne polnilne postaje so izdelane v Sloveniji in namenjene večini evropskih gospodinjstev. Ustvarjene s kar najvišjo stopnjo električne varnosti in nadzora ter vrhunskim dizajnom predstavljajo odlično rešitev za vse, ki stremijo k trajnostnemu načinu življenja.

Polnilnico GlowBox je možno nadgraditi z merilno napravo za dinamično upravljanje obremenitve*, kar omogoča prilagajanje polnilne moči v realnem času glede na stanje vašega omrežja. Z maksimalnim prečnim prerezom kabla (premer več kot 35 mm²) in sposobnostjo upravljanja varovalk z večjo nazivno tokovno vrednostjo (več od 80 A) je polnilnica tako povsem prilagodljiva raznolikim zahtevam.

Dodatna prednost dinamičnega upravljanja obremenitve se odraža tudi v dejstvu, da je ročno posredovanje pri polnjenju praktično zanemarljivo. Polnilnico predhodno nastavimo, nato pa pustimo, da sama prilagaja polnjenje.

Za učinkovito komunikacijo in sistemsko integracijo so enote GlowBox združljive s komunikacijskim protokolom RS-485.

Dodatne funkcije polnilnice vključujejo LED ambientalno osvetlitev za boljšo vidnost in enostavnejšo uporabo. Dodatno je na voljo tudi možnost personalizacije, v sklopu katere lahko zunanjost polnilne postaje popolnoma prilagodite vašim željam oz. poljubni znamki.
*v primeru konfiguracije GlowBox Gold.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Hišne polnilne postaje za vozila GLOWBOX”

Material – prašno barvano jekleno ohišje, kaljeno steklo
Priključek za polnjenje – polnilni kabel z vtičem tipa 2 (5 m)
Zmogljivost polnjenja – do 22 kW (odvisno od konfiguracije)
Komunikacijski vmesniki – RS-485 (opcijsko)
Električna varnost – zaščita pred DC napakami
Delovna temperatura – od -25°C do 55°C
Certifikati – CE in meroslovno potrdilo o skladnosti naprave
Standardi – 2014/30/EU – CE, IEC 61439/1, IEC 61851, IP55/IK10

Za več informacij si oglejte LETAK.

Varnostni stebriček za GlowBox s stojalom
Stojalo za polnilno postajo
Spiralni kabel zasnovan za urejeno polnjenje, brez dodatnega zapletanja kabla.
Podaljšana dolžina kabla za lažjo dostopnost in bolj priročno polnjenje.
Prilagodite svojo polnilno postajo svojim željam oz. potreban vaše blagovne znamke. Možnosti prilagajanja barve ohišja in tiska na sprednjem steklu.